Nieuwsbrief Juni 2020

Online versie bekijken
--
Nieuwsbrief Juni 2020

 

Schooljaar 2020/2021


Normaal gezien zouden wij nu een link doorsturen naar het formulier om in te schrijven voor volgend schooljaar. Met heel veel pijn in ons hart kunnen wij dit op dit moment niet doen. Wij weten immers niet wanneer en vooral hoe wij terug open mogen gaan. 

Wij vragen dus om nog even geduldig te zijn en zelf oefenen wij ons ook verder in geduld.

Wat wij jullie wel al kunnen doorgeven is dat wij voor de betalende abonnees, die tussen maart en eind juni 2020 hun abonnement reeds betaald hebben de maand september opschorten. Dus jullie mogen in september gratis aan de lessen deelnemen. Vind je dit onterecht of heb je het financieel moeilijk, mag je ons altijd een mailtje sturen. Neem je de beslissing om in september niet meer op te starten en wil je een compensatie voor de lessen die niet in de studio mochten doorgaan, mag je ons ook altijd contacteren.


Blijven sporten!Op dit moment bekijken wij de mogelijkheid om op het sportterrein van de Keiskant in Drongen buiten lessen te organiseren. Dat mag - in de privé tuin voorlopig nog niet en ook nog niet in de yogastudio.
 

Wij blijven bij Yoga Yina zeker niet stil en nemen wij zeer regelmatig onze lessen op, die wij dan op onze YouTube kanaal posten of wij geven online lessen via Zoom. De tijdstippen wanneer je LIVE online lessen kunt volgen, worden in de besloten groep "Yoga Yina - Online lessen" en in onze Whatsapp groep "Online lessen YINA" gepost. Ben je nog geen lid, meld je dan aan via fb of stuur jouw gsm nummer naar yogayina@gmail.com. De LIVE online lessen zijn lessen van tussen 30 en 45min. 

De LIVE online lessen worden regelmatig opgenomen en de link wordt achteraf ook in bovenvermelde groepen gedeeld. Deze lessen zullen niet openbaar op YouTube gezetworden.

De lessen die op het YouTube kanaal staan, blijven gratis voor iedereen. De toekomstige lessen blijven uiteraard gratis voor alle huidige abonnees van Yoga Yina. Ben je geen betalende abonnee bij Yoga Yina, kun je uiteraard ook de yogalessen blijven volgen.

Wij vragen dan een kleine VRIJWILLIGE bijdrage, die je kunt storten op BE17 0017 7211 4521 (op naam van Yoga Yina). Op die manier kunnen wij de lessen blijven beschikbaar stellen voor iedereen. Want yoga is en blijft ZO belangrijk voor je lichaam en ook voor je mentale gezondheid.​


Vergeet niet onze video's te liken en vertel aan buren en vrienden van het belang van bewegen!

*Ben je via Yoga Yina bij SPORTA verzekerd: dan ben je dankzij je lidmaatschap ook verzekerd voor sportongevallen tijdens het joggen, fietsen, wandelen, fitnessen, rolschaatsen, zwemmen en yoga in je vrije tijd! En dit 24u/7 dagen. Niets hoeft je dus tegen te houden om te gaan sporten! 


Hopelijk tot heel snel!


YINA Zomerkamp

De YINA zomerkampen in augustus mogen doorgaan! Wat zijn we blij!
Heb je nog niet betaald, breng dan aub de betaling in orde. Alvast bedankt hiervoor.Yina WebshopDoe je thuis aan yoga en heb je nog een yogamat, kussen, bolster of iets anders nodig, of wil je een vriendin of vriend verrassen, laat het ons weten via de webshop of yogayina@gmail.com.

Wij hebben ook zeep, shampoo, himalayazout en geurproducten in onze webshop ter beschikking.

Je kunt aan de yogastudio veilig ophalen. In deze uitzonderlijke tijden, komen wij ook graag leveren. Betalen kan op dit moment enkel mits overschrijving. 


Wij willen benadrukken dat wij je aanraden om alleen te kopen wat je kunt gebruiken! 
       

Lees meer

 

Nog nieuws


Julie en Nina hebben Live Love Eco in het leven geroepen. Bij Live Love Eco kun je ingrediënten aankopen met die je natuurlijke, cruelty-free (en zoveel mogelijk zero-waste) producten zelf kunt maken om te gebruiken in de badkamer en bij het huishouden en zo zorg te dragen voor de natuur, de oceanen, jouw gezin en jezelf!

Met Live Love Eco willen we mensen graag inspireren en natuurlijke producten voor in huis toegankelijker maken. Bekijk onze
facebookpagina voor de ingrediënten. Je kunt ook de kant-en-klare producten bij ons bestellen via ecolivelove@gmail.com.

 


 

Blijf gezond!


Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist en heb je hem per ongeluk verwijdert of wil je een artikel opnieuw bekijken? Hier vind je alle vorige nieuwsbrieven.

---

OM ॐ

Met warme groeten,
Nina, Deniz & Trui

   
--
--
Klik hier om u af te melden.
Powered by AcyMailing