Regressiebegeleiding

 

Tijdens regressiebegeleiding herbeleef je in een diep ontspannen toestand ervaringen uit het verleden - je jeugd, je geboorte, in de moederschoot, in een vorig leven. Deze zeer natuurlijke wijze van diepe ontspanning ontstaat doordat je je concentreert op emoties, gedachten en lichaamsgevoelens. Met deze techniek ga je rechtstreeks naar de oorzaak van je huidige klacht, jouw huidig probleem. Tegelijkertijd ervaar je gevoelens, beelden en andere indrukken uit het verleden. Tijdens het opnieuw beleven van onverwerkte gebeurtenissen, blijf je je bewust van wat je voelt en zegt. Alleen jij beschikt onderbewust over de antwoorden op al je vragen wat betreft de problematiek. Ik begeleid je in het contact maken met een deel van je onderbewustzijn.
Hierdoor ontdek je hoe die vroegere ervaring tot nu toe heeft doorgewerkt en koppel jij de gebeurtenis los van de emotie, waardoor de gebeurtenis als herinnering blijft bestaan en de emotie vrij gezet kan worden.

Herbeleven
In regressiebegeleiding ga je doorheen schuldgevoel, angst, verdriet, woede of pijn. Ervaringen uit het verleden die niet of onvolledig verwerkt zijn, worden herbeleefd zodat je alsnog inzicht krijgt in deze ervaring om het geestelijk, emotioneel en lichamelijk los te koppelen van de gebeurtenis en te integreren. Hierdoor worden klachten minder of verdwijnen.

Moet je geloven in reïncarnatie?

Je hoeft niet te geloven in reïncarnatie. Maar het thema van dit leven wordt wel uitgewerkt in een vorig leven. Sommigen ervaren het als een fantasie of een film. En anderen geloven er wel in. Dat is voor ieder een eigen beleving. Ik zelf denk dat het verhaal verteld wordt vanuit je onderbewustzijn, zodat je het probleem kunt herkennen en kunt vrijmaken.

 

Eventuele klachten kunnen zijn

 

Bij klachten en problemen kun je denken aan negatieve overtuigingen die in het verleden zijn ontstaan en nu nog steeds in je leven aanwezig zijn. Ze beperken je en veroorzaken problemen of klachten.

Voorbeelden kunnen zijn:

  • angsten bijvoorbeeld faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen, moeilijk grenzen kunnen stellen, vinden/denken dat je iets niet kunt, geen nee kunnen zeggen, geen keuzes kunnen maken.
  • verdriet, niet goed kunnen omgaan met emoties, rouw, scheiding, relatieproblemen.
  • gevoelens van boosheid of machteloosheid en/of schuldgevoelens waar je geen raad mee weet of niet weet waar het vandaan komt.
  • relationele problemen met je partner, familie, vrienden, collega’s.
  • problemen naar aanleiding van allerlei soorten mishandelingen.
  • klachten op het gebied van depressie, stress, slapeloosheid, concentratieproblemen, zin in het leven laag zelfbeeld.
  • en nog veel meer.

 

Voor wie?

Voor volwassenen

 

Duur & prijs

Een sessie duurt ongeveer tussen 2 en 3 uur. Er is een intakegesprek geincludeerd. Soms is er een tweede of eventueel derde sessie nodig, maar vaak is één sessie voldoende om naar de kern van de oorzaak te komen en deze vrij te maken.

Een sessie kost € 125,- (cash te betalen).

 

Wanneer & waar

Op dinsdag in de voormiddag vanaf 9u of zaterdag in de namiddag op afspraak. Afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0484 / 29 56 75

Yogastudio Yoga Yina, Beekstraatkouter 78, 9031 Drongen