Restorative yoga

 
Restorative, of herstellende, yoga werkt op diepere niveaus, het brengt lichaam, geest en de ziel (terug) in balans. Het is een therapeutische yoga beoefening die met zijn ondersteunende poses een diepe ontspanning brengt voor het lichaam. Diverse hulpmiddelen zoals bolsters, dekens, blokjes en riemen enz. geven enerzijds vorm aan de herstellende houding op zich, anderzijds zorgen ze voor stabiliteit en steun binnen een houding waardoor men alle moeite en beweging om in een houding te blijven terzijde kan laten.
Poses worden een langere tijd aangehouden. In volle ontspanning is er geen beweging, geen moeite en wordt de geest stil. Restorative yoga kan ondersteuning bieden bij stress (veroorzaakt door het werk, een scheiding, het overlijden van een geliefd persoon, een ziekte, na een bevalling de geboorte van een kind, ...), burn-out, depressie, kanker, CVS, fybromyalgie, chronische pijn, herstelperiodes (na ziekte, operatie, blessure, bevalling, burn-out, ...) en fertiliteitsproblemen.
Regelmatige beoefening brengt het lichaam, de geest en de ziel in een ontspannen staat van zijn.
 
Inschrijvingen: Graag vooraf inschrijven bij Nina via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je volledige naam. Je krijgt binnen de 48u een bevestiging per email toegestuurd. Betaling gebeurt voor aanvang van een reeks/pakket van lessen/pakket van reeksen via het rekeningnummer dat vermeld wordt in de bevestigingsmail.

Locatie: Beekstraatkouter 78, 9031 Drongen (inkom via de rechterzijde van het huis)

Wanneer: donderdag, 9u00 - 10u15

Reeks 1: 19 september - 24 oktober, 9u00 - 10u15

Reeks 2: 14 november - 13 december 2019, 9u00 - 10u15

Reeks 3: 16 januari - 20 februari 2020, 9u00 - 10u15

 
Locatie: Beekstraatkouter 78, 9031 Drongen (inkom via de rechterzijde van het huis)