Workshop "Ademhaling"

Wanneer: Herfstvakantie 2019

 

Veel mensen ademen verkeerd, simpelweg omdat ze zich nooit bewust zijn geweest van de ademhaling. Op het moment dat je hier wel aandacht aan gaat besteden, dan zal je merken dat je met een klein beetje oefening de adem kun gaan sturen.

Ademhalingsoefeningen kunnen enorm helpen bij het omgaan met aandoeningen zoals verhoogde bloeddruk, angststoornissen, stemmingsstoornissen, hyperventilatie en nog zo veel meer, of bij het helpen voorkomen ervan. Wist je dat bewust ademh
alen niet alleen helpt om maximaal te presteren, maar dat het ook je bloeddruk kan verlagen, gevoelens van kalmte en ontspanning geeft én stress uit je systeem haalt? Onderzoek na onderzoek toont aan dat je adem kan helpen een gezond lichaam en geest te houden. Ademhalingsoefeningen geven ook energie en helpen bij concentratieproblemen.

Met alles wat er van ons wordt verwacht is het misschien niet altijd eenvoudig om eraan te denken om bewust te ademen. Daarom maken we het makkelijk voor je: we tonen je verschillende ademhalingsoefeningen om uit te kiezen, en daarna thuis elke dag minstens 10 minuten te oefenen. Je krijgt de ademhalingsoefeningen dus ook mee naar huis.

In deel 2 gaan we ons verdiepen in verdere ademhalingsoefeningen en bij interesse de voorbije "oefenweek" samen bespreken.

Prijs: deel 1 & 2 = € 40,-