Klik op onderstaande afbeelding om in te schrijven voor de lessen op Sint-Paulus te Sint-Denijs-Westrem                              

 

 

 

 

 

Kinderyoga bij Yoga YINA

 

Met kinderyoga laten wij de kinderen yoga ontdekken en te ervaren hoe we de stress in ons lichaam kunnen verminderen. Samen bewegen, samen plezier maken, samen tot rust komen, samen het eigen lichaam leren kennen én op een meer efficiënte manier leren gebruiken is het doel. Door het beoefenen van kinderyoga zullen de kinderen zich meer bewust worden van hun lichaam, emoties en gedachten. De fysieke spanningen zullen verminderen, het lichaam wordt soepeler en sterker. 

Energie en zelfvertrouwen zullen stijgen. Het zelfbewustzijn, de eigen kracht en mogelijkheden zullen verbeteren. Gelijktijdig daalt de fysieke spanning. De rust en helderheid in het hoofd worden hersteld, gedachten kunnen beter worden geordend. 

Bij kinderyoga gaat het niet om een bepaalde techniek of een betere prestatie. Het gaat over het beleven van plezier, het zichzelf kunnen zijn, het zich goed voelen, het respecteren van zichzelf en van de anderen.

Eén ding  is zeker en blijft een vaste waarde van een yogales: het wordt een yogales waarin de kinderen zichzelf kunnen zijn, en even niet teveel moeten nadenken om op een rustige manier plezier te beleven aan beweging. 

Locatie: Beekstraatkouter 78, 9031 Drongen (inkom via de rechterzijde van het huis)
 
Wanneer: vrijdag 16u00 - 17u00
  • 1e trimester: 16 oktober 2020 - 18 december 2020 (niet op 6 november). 9 lessen aan € 80,-
  • 2de trimester: 4 januari 2021 - 2 april 2021 (niet op 19 februari), 12 lessen aan € 105,-
  • 3de trimester: 23 april 2021 - 25 juni 2021 (niet op 14 mei), 9 lessen aan € 80,-

Is je kind ziek of kan omwille van een andere reden niet naar de yogales komen, geef de beurt dan cadeau aan de zus/broer of een vriend/in!

Docent: Marissa