Reserveer of wijzig online je aanwezigheid HIER

 

Reserveren kan enkel nadat je een proefles gevolgd hebt. Neem hiervoor contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanaf nu kun je hier inschrijven voor de lessen vanaf 1 september. Je zult zien dat bij de meeste lessen 5/5 staat. Zet je dan gerust op de wachtlijst. Je zult een bericht ontvangen als je een plaats gekregen hebt. Ontvang je een bericht, betekent dat dat je naar de studio kunt komen om een les te volgen. Ontvang je geen bericht en blijf je dus op de wachtlijst staan, betekent dit dat je de les via Zoom kunt volgen. Je moet je voor de lessen via zoom éénmalig registreren. De link staat in de agenda bij de desbetreffende les (de link is voor elke les bvb op dinsdag om 20u dezelfde link tot eind 2020). 
 
Let op: je beurt wordt aangerekend als je op de wachtlijst staat, want je betaald ook voor de les via Zoom. Je kunt je in- en/of uitschrijven tot 3 uur vóór aanvang van de les. Daarna is een wijziging helaas niet meer mogelijk. Sta je dus op de wachtlijst voor een bepaalde les, maar wil of kun je de les niet via zoom volgen, schrijf je dus op tijd uit. Krijg je een plaats toegewezen maar wil je liever via Zoom volgen, laat het mij dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bericht (0484 29 56 75) weten aub.