Workshop "Pranayama en Meditatie"

Wanneer: 28 december 2020, 19u30 tot 21u30

Veel mensen ademen verkeerd, simpelweg omdat ze zich nooit bewust zijn geweest van de ademhaling. Op het moment dat je hier wel aandacht aan gaat besteden, dan zal je merken dat je met een klein beetje oefening de adem kun gaan sturen. Dit oefenen en beleven wij samen in de workshop ademhaling en meditatie.

Ademhalingsoefeningen kunnen enorm helpen bij het omgaan met aandoeningen zoals verhoogde bloeddruk, angststoornissen, stemmingsstoornissen, hyperventilatie en nog zo veel meer, of bij het helpen voorkomen ervan. Wist je dat een bewuste ademhaling
 niet alleen helpt om maximaal te presteren, maar dat het ook je bloeddruk kan verlagen, gevoelens van kalmte en ontspanning geeft én stress uit je systeem haalt? Onderzoek na onderzoek toont aan dat je adem kan helpen een gezond lichaam en geest te houden. Ademhalingsoefeningen en meditatie geven ook energie en helpen bij concentratieproblemen.

Met alles wat er van ons wordt verwacht is het misschien niet altijd eenvoudig om eraan te denken om bewust te ademen. Daarom maken we het makkelijk voor je: we tonen je verschillende ademhalingsoefeningen om uit te kiezen, en daarna thuis elke dag minstens 10 minuten te oefenen. Bovendien leer je enkele eenvoudige meditatie technieken aan.

Prijs: € 20,-. Na betaling is de inschrijving definitief.