Deniz

 
 
Deniz Aydoslu is een ervaren yogadocente en yogatherapeute. Ze volgde verschillende docentenopledingen in o.a. hatha yoga, vinyasa yoga, meditatie en yogatherapie. Sinds bijna 10 jaar geeft ze gepassioneerd groepslessen en workshops in binnen- en buitenland.
 
Deniz begon op 16 jarige leeftijd met yoga en volgde haar eerste docentenopleiding in een ashram in de VS na haar universitaire studies beëindigd te hebben. Na enkele jaren voltijds les te geven, vertrok ze naar Thailand waar ze 5 jaar woonde en zich verder verdiepte in yoga en meditatie. Hier leerde en ervoer ze de esoterische achtergrond van yoga, het werken met chakra's en kundalini. Ook deed ze regelmatig lange stilte retraites om haar meditaties te verdiepen.
 
In 2014 behaalde ze haar diploma als yogatherapeute waarna ze nog 2 jaar werkte onder supervisie van een arts. In haar praktijk integreert ze yogatherapie, beweging, stembgebruik en shamanistische heelkunde. Deniz specialiseert zich als therapeute in het begeleiden van mensen met depressie, angst en burn-out. 
 
"In mijn lessen creëer ik ruimte om te ontspannen en genieten. Dit gevoel van loslaten en terug naar het lichaam komen brengt de geest op een heel natuurlijke wijze tot rust. En vanuit deze rust kunnen we dieper in verbinding gaan met onszelf. Het is deze verbinding waar we eigenlijk allemaal naar op zoek zijn. Wanneer we niet in contact zijn met onszelf is het leven moeilijk en ervaren we veel pijn - zowel fysiek als emotioneel. Wanneer we terug thuis komen bij onszelf ervaren we de diepe rust van wat we eigenlijk zijn. Het lichaam wordt dan weer zacht, het hart begint weer te openen en ons innerlijke licht begint te schijnen. In mijn lessen is iedereen welkom en kan iedereen werken aan wat hij/zij in dat moment nodig heeft. Ik creëer gewoon de ruimte en geef je de tools zodat we samen aan zelfzorg kunnen doen en terug in verbinding kunnen treden met onze bron."

 

Deniz geeft de lessen Sukha Yoga elke maandag om 10u15.

 

 Meer info: www.therapiesforevolution.com