Yoga Yina      

  
 
 
Yoga Yina is een kleine, gezellige yoga studio in Drongen / Gent. In deze yogastudio staan (lichaams)bewustzijn, ontspanning, kleine groepen en persoonlijke aandacht centraal.
 
 
Wil je yoga als zachte of intensieve fitnesstraining  als therapievorm, ethische levensstijl, als spirituele ervaring of - last but not least - als bron van ontspanning en plezier beoefenen? Er zijn veel manieren om yoga te benaderen en veel redenen om onmiddellijk met yoga te beginnen. Het is voor iedereen, kan overal, op elk moment en op elke leeftijd.
 
 
Yoga helpt ons zelf te verkennen en te leren kennen, om bewust naar ons "buikgevoel", onze intuïtie en ons lichaam te luisteren. Elke oefening of houding kan aangepast worden aan jouw specifieke noden. Het hele idee hierachter is dat je je eigen grenzen leert kennen: dat je jezelf dus niet in een bocht wringt die je lichaam misschien zelfs schade toebrengt. En die grenzen zijn voor ieder lichaam anders. Ook kunnen ze nog eens van dag tot dag verschillen voor hetzelfde lichaam. Eén ding moet je goed onthouden: je moet ten allen tijde mild zijn voor jezelf en je lichaam.
     
 
Bekijk hier ons aanbod.
 
 
Tijdens deze lockdown zijn yogalessen van 1u en 15min soms een hele uitdaging. Daarom kunnen jullie binnenkort een reeks van 5x 20min avondyoga aankopen bij Yoga Yina aan € 15,-. De abonnees van Yoga Yina krijgen deze reeks gratis aangeboden.
Indien je de reeks ochtendyoga én avondyoga wilt aankopen, betaal je voor beiden samen € 25,-.