Yoga Yina

  
 
NIEUWSFLITS: 

ongetwijfeld hebben jullie gehoord dat FASE 2 gehandhaafd wordt en er bijkomende maatregelen genomen worden.

Wat betekent dit voor Yoga Yina: vanaf 13 maart middernacht tot nader bericht:

Alle activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Dus geen yoga lessen meer vanaf 13 maart middernacht tot nader order. Wij blijven wel ONLINE lessen geven. Abonneer op onze YouTube kanaal voor alle nieuwe lessen. Ben je reeds lid van Yoga Yina, schrijf je zeker in voor de LIVE lessen via onze facebook groep of in onze whatsapp groep (stuur jouw nummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 
Yoga Yina is een kleine, gezellige yoga studio in Drongen / Gent. In deze yogastudio staan (lichaams)bewustzijn, ontspanning, kleine groepen en persoonlijke aandacht centraal.
 
Wil je yoga als zachte of intensieve fitnesstraining  als therapievorm, ethische levensstijl, als spirituele ervaring of - last but not least - als bron van ontspanning en plezier beoefenen? Er zijn veel manieren om yoga te benaderen en veel redenen om onmiddellijk met yoga te beginnen. Het is voor iedereen, kan overal, op elk moment en op elke leeftijd.
 
 
Yoga helpt ons zelf te verkennen en te leren kennen, om bewust naar ons "buikgevoel", onze intuïtie en ons lichaam te luisteren. Elke oefening of houding kan aangepast worden aan jouw specifieke noden. Het hele idee hierachter is dat je je eigen grenzen leert kennen: dat je jezelf dus niet in een bocht wringt die je lichaam misschien zelfs schade toebrengt. En die grenzen zijn voor ieder lichaam anders. Ook kunnen ze nog eens van dag tot dag verschillen voor hetzelfde lichaam. Eén ding moet je goed onthouden: je moet ten allen tijde mild zijn voor jezelf en je lichaam.
     
Bekijk hier ons aanbod.